PSE MERREM ME POLITIKË? SHTET-KOMBI, BESIMI DHE QËLLIMI IM

Rrethi i Ferrit

(ne vend te nje replike)

Dje dikush kishte postuar një koment shumë të gjatë dhe që kërkonte përgjigje prej meje me shumë nerv. Vërejta që në komentin e tij ka shumë dyshime dhe shumë paqartësi në lidhje me mua e me qëndrimin tim politik. Nga një anë më bëri me qeshë. E para, si shtetas shqiptar unë jam një askushi në politikën e përditshme shqiptare. Më e shumta, jam një njeri si gjithkush tjetër. E dyta, në nivelin ideologjik në Tiranë, unë jam si delja e zezë, sepse them ato të vërteta që nuk iu pelqejnë shumë vetëve. Unë nuk jam politikan, nuk due me kenë në politikë nuk due me kenë në ‘tavë,’ nuk më intereson fare politika, përvecse si objekt studimi. E treta, si shqiptar në mërgim, politika më intereson vetëm si kombëtarist e si patriot që kërkon nderim e respekt duke u krenuar me kombin e vendin…

View original post 4,457 more words